Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2018 » Березень » 16 » Досягти успіху: кілька порад
15:57
Досягти успіху: кілька порад


 

Основне питання сьогоднішнього дня - як домогтися успіху і зайняти в житті гідне місце. Але складність навіть не в тому, що люди не знають, яким чином це зробити. Багато хто просто не уявляють, де саме їхнє місце. У той же час зауважимо, що жінки, що домоглися успіху, представляють свої історії на ican.org.ua.

Особливості сучасного виховання і стандартної підготовки, які дають не тільки школа, а й телепередачі, фільми і реклама, в тому, що людина може довго перераховувати свої бажання, абсолютно не уявляючи, що потрібно зробити для їхньої реалізації. Кращий вихід - спробувати зайнятися самоосвітою в цій області.

Зарядитися енергетикою

Дуже часто, уважно подивившись на оточуючих і себе самого, можна помітити, що у більшості людей просто не вистачає енергії на нові починання. Монотонна робота, нецікаве життя, ретельно прораховані витрати "в межах допустимого" - все це впливає. Людина начебто нічого не робить, але бажання створити щось своє не вистачає. Просидівши весь день в конторі, вона приходить додому і влаштовується на дивані перед телевізором. Однак навіть такий "відпочинок" не сприяє пробудженню енергії.

Як же зарядитися? Невже пити енергетики? Ні! Краща підживлення - це спілкування з однодумцями. Перебуваючи в болоті, легко обрости мохом і стати купиною. А бурхлива течія гірської річки зрушує навіть каміння. Занурившись в оточення, яке все разом прагне до досягнень, людина і сам починає бачити нові горизонти і рухатися до них.

Не шукати легких шляхів

Не варто думати, що повалявшись на дивані з книжкою, в якій описані навіть найкращі і правильні моделі поведінки, можна тут же домогтися успіхів. Для досягнення реального результату доведеться попрацювати і краще підключитися для цього до солідної програми.

Звичайно ж, перш ніж почати займатися, потрібно якомога більше про неї дізнатися. А потім відкинути лінь і приступати до роботи. При цьому не варто думати, що набуті знання без практики принесуть хоч якісь результати. Тому для отримання реального досягнення необхідно багато працювати, долаючи не тільки зовнішні труднощі, але і власну лінь. Адже попереду чекає успіх, якого не доб'єшся, сидячи на дивані з найкращою книгою в руках і самими благими, але не здійсненими намірами.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 888 | Дата публікації: 16-03-2018 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]