Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2017 » Травень » 19 » Дитина і дитячий садочок: кілька порад
15:24
Дитина і дитячий садочок: кілька порад


Діти - це "квіти життя". А ось як відправити ці квіточки в дитячий садочок - це важке питання. Скільки сліз, скільки істерик. І таке кожен день. А ось, якщо ви хочете, щоб цього не сталося, тоді радимо звернути свою увагу на дитячий садочок, контакти якого можна знайти за адресою sadochok.net.ua/contacts/.

В наші дні малюків до дитячих садків в найперші дні привозять на кілька годин. Таке відвідування необхідно для того, щоб дитина адаптувалася до дитячого садка, звикла до вихователя і няньки, почала потихеньку спілкуватися з іншими дітьми.

Але, якщо дитину до цього мама не залишала ні на мить самою, істерик не уникнути. Для цього необхідно ще до садочка залишати малюка з татом, бабусями, дідусями хоча б на деякий час. Так, це важко. Так це складно. Особливо в перші кілька разів. Але воно того варте. Залишаючи малюка з близькими йому людьми на деякий час, дитина зрозуміє, що мама до нього повернеться. А якщо мама повернулася зараз, то вона прийде і за ним в дитячий садочок www.sadochok.net.ua.

Ще однією великою проблемою стає звикання до нового графіка. Не всі батьки дотримуються розклад дня. У дитячих садах такі графіки складають фахівці, вже не один рік працювали з дітьми. Уявіть собі, що після обіду малюків укладають спати. А дитина, якій мама після обіду дозволяла трохи пограти, звичайно ж, спати не захоче. Як результат - істерики, плач, причому у всіх малюків в групі. Чи варто воно того? Звичайно ж, дотримання розкладу - це справа кожного. Але хоча б найменша відповідність вашого домашнього розкладу з розкладом дитячого садка має право на існування.

Ще однією проблемою стає харчування. Багато мам скаржаться на те, що їхні діти приходять з садка голодними. Матусі, зупиніться. Як же діти можуть бути ситими, якщо якісь дві сторонні жінки мало не благають їсти таку ненависну кашу. Що ж в цій каші смачного? А вдома банани і апельсини, цукерки і печиво. Так, звичайно ж, багато мам годують дітей не тільки солодощами. Але тільки толку з цього замало. Якщо дитині говорити, що перловка, яку приготували сьогодні на обід в садочку, несмачна, то малюк обов'язково на наступний раз навіть не подивиться в її сторону. А якщо вдома приготувати тугішу перловку з тюфтельки, у малюка тут же з'являться асоціації з будинком, з мамою. Дитина буде розуміти, що якщо і мама це приготувала, значить і в садку повинно бути все смачно.

Матусі, пам'ятайте, що віддаючи малюка в дитячий сад ви довіряєте своє чадо не тільки стороннім людям, а й фахівцям високого рівня. Майже у всіх співробітників дитячих садків є свої діти, онуки. Спілкуйтеся більше з вихователями, радьтеся. Довіряйте людям, яким ви залишаєте своє чадо.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 976 | Дата публікації: 19-05-2017 | Додав: abel | Теги: дитячий, садочок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]