Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2012 » Серпень » 22 » Ця знахідка змусила вчених переглянути теорію про міграцію стародавніх людей з Африки
21:20
Ця знахідка змусила вчених переглянути теорію про міграцію стародавніх людей з Африки



Стародавній череп, знайдений в Лаосі, скидає тінь загадки про людську міграцію в Південну Азію 20.000 років тому. Череп, знайдений у печері, датується між 46.000 і 63.000 років і являє собою останки анатомічно сучасної людини. Це відкриття дозволяє припустити, що перші сучасні люди покинули Африку і поширилися по всьому світу набагато раніше, ніж вважалося до цього.

За словами вчених, є й інші людські скам'янілості, які нічим не відрізняються від сучасних, знайдені в Китаї або на островах в Південно-Східній Азії, які мають приблизно той же вік, але вони не всі демонструють остаточні риси сучасної людини.

Експерти вважають, що предки сучасних людей або еволюціонували в Африці, а потім колонізували світ або еволюціонували в різних місцях по всьому світу. Більшість вчених в даний час підтримує теорію еволюції в Африці.

Ця знахідка підтримує попередні генетичні дослідження, які говорять про те, що сучасні люди заселяли цей регіон, щонайменше, 60.000 років тому.

Лаос веде свою історію з царством Лан КСАНГО, яке існувало з 14-го по 18-е століття і було розділене на три окремих царства.

novostiua.net

За матеріалами Новини науки
Категорія: Останні відкриття науки | Переглядів: 1923 | Дата публікації: 22-08-2012 | Додав: adminA | Теги: Стародавній череп, Лаосі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]