Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Чому суші вважаються жіночою їжею
21:31
Чому суші вважаються жіночою їжею


Психологи: чому суші вважаються жіночою їжею

Страви японської кухні особливо улюблені жінками, а не чоловіками.

Згідно зі статистикою, жінок в японських ресторанах набагато більше, ніж чоловіків. Вони більш сприйнятливі до риби і морепродуктів, ніж чоловіки, які сприймають суші і роли досить обережно. Існують навіть такі заклади громадського харчування, які ділять своє меню на дві частини. Ті, що прийшли сюди парами розділяються. Жінки займаються суші і ролами, а чоловіки – супами, салатами олів’є та іншої звичної для них їжею. Так чому ж представниці прекрасної статі так небайдужі до японської кухні? Психологи стверджують, що причин цьому декілька.

Суші і роли – їжа правильна, оскільки вона дієтична. Огірки, авокадо, лосось, вугор, креветки, – все це продукти низькокалорійні. А в ролах присутня ще й сушена морська водорість під назвою норі: у ній нуль калорій і безліч корисних речовин. Ну а дієтичні страви у всі часи привертали жінок, оскільки на красі фігури не відбивалися. Далі. Для будь-якої жінки дуже важливо, як виглядає блюдо. А суші, погодьтеся, дуже красива їжа і зовні. Тому її споживання виглядає сексуально і привабливо. Суші – їжа здорова і корисна. Це теж її безперечне достоїнство. Хоча вона з точки зору приготування вважається «фаст -фудом», але це фаст -фуд вищої проби, в якому, по суті справи, немає недоліків. Японську кухню вважають модною. Її страви – це показник певного статусу. А кому з жінок не хочеться підкреслити свій вишуканий смак? Це теж важливий момент.

На сьогоднішній день суші готують у багатьох містах пострадянського простору. Бари та ресторани японської кухні в обов’язковому порядку організовують доставку блюд додому. Кур’єри надають можливість насолодитися суші і ролами не тільки вдома, також на робочому місці. Крім того, японські страви хороші тим, що після них не буде потрібно миття посуду або столових приладів.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 1614 | Дата публікації: 11-12-2013 | Додав: adminA | Теги: суші вважаються жіночою їжею | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]