Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2007 » Листопад » 9 » Чоловіки полюбляють усамітнюватись
22:48
Чоловіки полюбляють усамітнюватись


Чоловіки полюбляють усамітнюватись Фахівці-психіатри стверджують, що якщо людина багато часу проводить у спробах знайти місце для усамітнення, цілком можливо, що таким чином він докладає зусиль, щоб тримати під контролем свій кров'яний тиск.

Неспішна і захоплива робота в повній самоті не тільки сприяє зниженню тиску, але і сприяє позитивному самооцінюванні самого себе, вважає Алан Вайт - професор з Університету Лідса.

До такого виду занять вчені (як для жінок здасться дивним) відносять, припустимо, розбирання автомобіля та його подальше неспішне збирання. Чоловіки, таким чином розслабляються, а це надзвичайно корисно для здоров'я. Але при цьому варто і добре пам’ятати про те, що у чоловіків більше ніж у жінок існує ризику померти у віці самого розквіту сил.

Фахівці вважають, що чоловікам тільки усамітнення зможе допомогти, оскільки гарне і спокійне перебування в повній самоті і безпосередньо сам процес якоїсь корисної роботи чинять на чоловічий організм позитивний вплив.

Так що милі жінки, якщо ваш чоловік любитель повозитися в гаражі зі своїм залізним конем або ж, любить ловити рибу, знайте - це йому, лише на користь.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 1971 | Дата публікації: 09-11-2007 | Додав: adminA | Теги: Рибалка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]