Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2018 » Липень » 4 » Через аномальну спеку майже весь Азербайджан залишився без світла
14:01
Через аномальну спеку майже весь Азербайджан залишився без світла


 

Майже весь Азербайджан залишився без світла через аномальну спеку

У більшій частині Азербайджану через аварію на теплоелектростанції зникла електроенергія. Без світла залишилися Баку та низка міст.

В Азербайджані вночі 3 липня сталася надзвичайна подія — майже вся країна залишилася без світла через аномальну спеку. Про це повідомляє Oxu.oz.

Світло зникло через аварію на ТЕЦ «Азербайджан», розташованій в місті Мингячевир. Внаслідок надзвичайної події без електроенергії залишилися міста Баку і Сумгаїт, а також Ширван, Гянджа, Агдаш, Барда, Гах, Загатала та інші райони.

Причиною аварії енергетики вважають аномальну спеку в країні. Через високу температуру повітря вийшла з ладу система охолодження теплоелектростанції.

Причини події розслідуються.

Згодом видання «Интерфакс» повідомило, що через аварію Азербайджан почав імпортувати електроенергію з Грузії та Російської Федерації.

У прес-службі ВАТ «Азеренержи» зазначили, що електроенергія вже в повному обсязі подається до стратегічних державних об'єктів Азербайджану. Також електропостачання відновлено в містах Сумгаїт та Гянджа. Світло з’явилося й у більшості районів Баку.

Нагадаємо, станом на 2 липня без електропостачання в Україні залишалися понад 40 населених пунктів, знеструмлених внаслідок негоди декількома днями раніше.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Екологічні новини | Переглядів: 923 | Дата публікації: 04-07-2018 | Додав: adminA | Теги: без світла, Азербайджан, аномальна спека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]