Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Арізонська пустеля - яйця інопланетян
22:41
Арізонська пустеля - яйця інопланетян


Яйця інопланетян на території Арізонської пустелі

Сімейна пара з США здійснила дивну, можна навіть сказати лякаючу, знахідку під час однієї з недільних поїздок. Вони помітили тисячі студенистих і прозорих фіолетових сфер, що нагадують ікру, які заповнили поглиблення в піску.

За словами Жерардін Варгас, це була абсолютно звичайна поїздка. Вони збиралися зробити кілька знімків навколишньої місцевості, але раптово звернули увагу на дивні бузкові кульки, які виблискували на піску. Як зазначила жінка, нічого подібного вони раніше не бачили.

Залишається загадкою, що, а головне, звідки, з'явилося в абсолютно безлюдній місцевості. Чету Варгас настільки зацікавила знахідка, що вони повідомили про неї репортерам одного з місцевих телеканалів TV KGUN-9, сподіваючись, що вони допоможуть їм розібратися.

За словами Жерардін, коли знімальна група дісталася до місця, дивні сфери все ще перебували на тому ж місці, світися і переливаючись на сонці.

Своєю думкою про знахідку поділилася біолог Світлана Касаткіна, яка впевнена, що версію про інопланетне походження знахідки можна сміливо виключити. На її думку, це може бути якась мутація, в результаті якої утворився новий вид желеподібних грибків. Правда, вона підкреслила, що без спеціальних аналізів складно дати однозначну відповідь.

Лише подальші дослідження допоможуть визначити, що насправді являє собою аризонська знахідка, пише сайт Тайни.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 2125 | Дата публікації: 29-11-2013 | Додав: adminA | Теги: Арізонська пустеля - яйця інопланет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]