Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2017 » Червень » 8 » Анонсував чотири пілотовані космічні місії Китай
19:56
Анонсував чотири пілотовані космічні місії Китай


 

Китай анонсував чотири пілотовані космічні місії.

Китай виконає принаймні чотири пілотовані космічні місії протягом найближчих п'яти років.

Польоти заплановані в рамках проекту будівництва космічної станції. Про це заявив на Глобальній конференції з дослідження космосу-2017 перший космонавт Китаю, заступник керівника Канцелярії програми пілотованих космічних польотів КНР Ян Лівей, пише Сіньхуа.

Дві з цих місій заплановано на 2020 рік. Китай має намір завершити будівництво космічної станції приблизно в 2022 році, до цього виконавши загалом близько 12 місій з запуском космічних апаратів.

Перший ключовий модуль космічної станції Китаю буде запущений в 2019 році, в подальшому також плануються запуски двох експериментальних модулів. Станція дозволить космонавтам перебувати в космосі протягом 3-6 місяців.

Ян Лівей заявив, що зараз ведеться підготовка космонавтів для станції. Китай також планує почати додатковий набір космонавтів протягом цього року.

Раніше НВ повідомляло, що Китай планує до 2020 року здійснити запуск свого першого зонду для дослідження Марса, а через десять років - відправити зонд на поверхню планети.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 1087 | Дата публікації: 08-06-2017 | Додав: adminA | Теги: китай, чотири пілотовані космічні місії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]