Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2018 » Червень » 12 » 7 шкідливих звичок, що роблять ваш образ неохайним
16:02
7 шкідливих звичок, що роблять ваш образ неохайним


 

Здавалося б, ви вдягли свою найкращу сукню і новенькі туфлі, 2 години вкладали волосся, зробили новенький манікюр, а щось, усе одно, не так? Дизайнери шкіряних жіночих сумок Issa Hara розкажуть, які дрібниці вмить здатні зробити ваш бездоганний стиль неохайним.

Погано випрасуваний одяг

Прасуючи речі наспіх, обирайте, що вам важливіше: ідеальний образ або час. Особливої уваги надавайте місцям згину ліктів і колін: саме їх ми часто можемо лишити недопрасованими, і вони підступно псуватимуть вам вигляд.

Неправильно дібрана сумка

Жіноча шкіряна сумка є однією із акцентних деталей образу, а тому на неї найчастіше звертають увагу. Але неправильно дібрана по фігурі, розміру або стилю, вона грає з вами злий жарт. Приміром, якщо ви мініатюрна, величезний тоут сховає вас за собою. Якщо ви – власниця пишних форм, і ви взяли малесенький клатч, він вас зробить іще більшою.

Будьте уважні під час вибору сумки, орієнтуйтеся не лише на стиль, а й на співвіднесення аксесуару і вашої фігури.

Сумка із облізлим шкірзамом

Навіть якщо шкірзам тільки почав облазити, активно шукайте йому заміну. Хоч він значно дешевший за шкіру, але має мінус: коли починає зношуватися, він облазить, і нещадно псує ваш вигляд.

Справжні шкіряні жіночі сумки носяться роками і мають властивість зношуватися дуже повільно й красиво, анітрохи не псуючи ваш образ. Тому таке вкладення дуже вигідне.

Дві масивні сумки разом

Лишіть такий «вихід» для короткочасних походів у магазин, коли вас мало хто бачить. Коли ви завантажили себе великими торбами (а саме такий вигляд матимуть навіть стильні дизайнерські сумки, якщо ви їх так носите), ви геть не нагадуєте жіночну, невимушену леді.

Як вирішити: вам навряд чи потрібна така кількість речей, що не вмістилась би навіть в об’ємний тоут. Перегляньте усе, що носите з собою і лишіть те, що необхідне вам на цей день. Воно напевне влізе в одну сумку.

Білизна, що видніється з-під одягу

Ні, навіть бретелька бюстгальтера, яку ви так і не сховали, дивиться неохайно. А якщо ліфчик ще й визирає з-під легкої майки чи плаття, або видніються труси, – це не лише неохайно, а й незручно та соромно. Тому завжди ретельно добирайте білизну під одяг: вона має бути зручною і надійно схованою.

Шерсть домашнього улюбленця

Вона підступно ліпиться до вашого одягу. І ви, звикнувши, можете її й не помітити. Пройдіться валиком із клейкою стрічкою по одягу, і проблема вирішена!

Резинка на зап’ястку

Резинка для волосся – це просто еластичний шнурок, а не браслет. Якщо в неформальній обстановці він не сильно впливає на ваш вигляд, то у моменти, коли ви хочете бути особливою, слідкуйте, аби його на руці не було. Зав’яжіть резинкою волосся, або приберіть її в сумку чи кишеню.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 880 | Дата публікації: 12-06-2018 | Додав: admin | Теги: жіночі шкіряні сумки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]