Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2017 » Листопад » 6 » 3D фільм вперше створив штучний інтелект. ВІДЕО
14:37
3D фільм вперше створив штучний інтелект. ВІДЕО


 

 

"Fraktaal" — це короткометражний тривимірний мультфільм з детальним зображенням світу майбутнього. Він став першим фільмом, який створила не людина, а комп'ютер. Про це повідомляє "Outerplaces".

В основу відео покладено принцип "фракталу" – складної геометричної фігури, кожен фрагмент якої може повторюватися та уподібнюватися один одному. У схожий спосіб створюються й змінюються усі зображення у фільмі.

Режисером фільму став голландський мультиплікатор Джуліус Хорстуіс.

"Так вийшло, що я — лінивий мультиплікатор. Тому "Fraktaal" створювався виключно автоматично. За допомогою фрактальних елементів змогли з’явитися такі міста та навіть світи", — пояснює Джуліус Хорстуіс.

Раніше Джуліус Хорстуіс вже використовував фрактали при створенні анімації. За словами мультиплікатора, фрактали допомагають створити цілі світи, без жодної необхідності що-небудь малювати або моделювати.

"Форми ховаються в формулах. Вони існують в математичної реальності, а мені потрібно лише досліджувати ці світи і змусити їх показати себе", — зауважує Джуліус Хорстуіс.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 972 | Дата публікації: 06-11-2017 | Додав: adminA | Теги: штучний інтелект, 3D фільм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]